Wright, V. - Benders bron

Schrijver:
Titel: Benders bron
ISBN: 9789023990703
Taal: Nederlands
Uitgever: Mozaïek,Zoetermeer
Bijzonderheden: 5200, 454pp,
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

De vrouw van de dominee staat op het randje van een zenuwinzinking. Een oude dame neemt, zonder het te weten, een dief in dienst. Een weduwnaar wordt ongewild verliefd op een tiener en een sombere puber overweegt een eind aan zijn leven te maken. Zomaar een greep uit de mensen die in Bender Springs wonen, en met wie we in deze roman kennis maken. Benders bron is een verhaal over een klein plaatsje waar dromen verloren dreigen te gaan in de strijd om het dagelijks leven; een verhaal over gewone mensen die vechten voor acceptatie en worstelen met hun zekerheden. In toevallige ontmoetingen en temidden van soms bittere conflicten ontdekken deze dorpelingen een gedeelde liefde en een wederzijds respect, die hun gemeenschap hoop en genezing brengen.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenschrank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenschrank
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenschrank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenschrank vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenschrank kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.