Theunynck, P. / Vlaminck, E. - Het doet ons genoegen dat u than

Schrijver:
Titel: Het doet ons genoegen dat u thans met ons voorstel accoord gaat / 100 jaar liefde voor Vlaanderen
ISBN: 9789028421547
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek Amsterdam 2005 9789028421547
Bijzonderheden: paperback met flappen 63pp, in nieuwstaat , met foto's en andere afb.
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgeverij Wereldbibliotheek heeft vanaf haar oprichting in 1905 een nauwe band met Vlaanderen. Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van de uitgeverij hebben Peter Theunynck en Erik Vlaminck een aantal memorabele momenten uit de afgelopen eeuw opgediept. In de archieven van de uitgeverij en het AMVC-Letterenhuis vonden zij prachtige getuigenissen, zoals een hilarische briefwisseling met Willem Elsschot over zijn honorarium, en met Herman Teirlinck over een al te sensuele passage in zijn roman Maria Speermalie.
Met deze en andere documenten hebben Teunynck en Vlaminck een bloemlezing samengesteld, en de fragmenten van een kort inleidend commentaar en illustraties voorzien. Tezamen bieden die een vermakelijk inkijkje in de honderdjarige samenwerking tussen Wereldbibliotheek en Vlaanderen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Theunynck, P. / Vlaminck, E. - Het doet ons genoegen dat u thans met ons voorstel accoord gaat / 100 jaar liefde voor Vlaanderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.