Loes Nobel - En die dag huilde ik

Schrijver:
Titel: En die dag huilde ik
ISBN: 9789064120169
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Dichtersgroep Dimensie 1980 9789064120169 Extra-Dimensie-reeks nummer 4
Bijzonderheden: paperback 37pp. in goede staat (rug wat verkleurd)
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Drieendertig genummerde gedichten onder de verzameltitel 'Zie de mens', de uitdrukking waarmee Pilatus Jezus aan zijn aanklagers toonde. Tot op zekere hoogte valt de dichter in elk van deze verzen samen met een dergenen rondom deze mens: Judas, Petrus, Pilatus, de omstanders, Maria Magdalena enz. Men moet om dit te onderscheiden de geschiedenis van Christus' veroordeling, kruisiging en opstanding kennen, want dit is geen herschrijving in gedichten maar een meebeleven van en een reflecteren nu op dit kerngebeuren van de geschiedenis. De toon is door schuld getemperd, maar er is een lichte omzetting. Wie de moeite wil nemen dit in taal mee te maken kan verschillende goede momenten beleven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loes Nobel - En die dag huilde ik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.