Gestel, Ton van - Acht in opdracht

Schrijver:
Titel: Acht in opdracht
ISBN: 9789070962104
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlands textielmuseum, Tilburg, 1989 9789070962104
Bijzonderheden: paperback 41pp in goede staat, veel afb. in kleur, oblong;21x26 cm. schaars!
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Presentatie van acht kunstwerken in textiel, recentelijk ontworpen door Nederlandse beeldende kunstenaars - o.a. Albert van der Weide, Pat Andrea, Maryan Geluk en Peter Struycken - in opdracht van het Nederlands Textielmuseum in Tilburg. Er mocht uitsluitend gebruik gemaakt worden van de machines en (geweven en/of getufte) materialen van het museum. Na een voorwoord en een inleiding die wel wat meer 'body' had mogen hebben, worden de acht kunstwerken gepubliceerd aan de hand van op vraaggesprekken gebaseerde teksten en uitstekende kleurenfoto's. De resultaten blijken zeer gevarieerd en kwalitatief ongelijk; Peter Struyckens poging de gebruikswaarde van textiel in een autonoom werk te doen vergeten is naar mijn smaak het meest geslaagd. Een experiment dat herhaling verdient, al zal men om een groter publiek te bereiken bij een volgende publicatie moeten kiezen voor een minder kostbare uitvoering.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gestel, Ton van - Acht in opdracht Gestel, Ton van - Acht in opdracht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.