Visser, George en Arne Zuidhoek (tek.) - Tjamke

Schrijver:
Titel: Tjamke
Taal: Nederlands
Uitgever: Windows Producties, Terschelling West
Bijzonderheden: Gebonden, 1996, 80 blz. Met tekeningen. Gesigneerd door de schrijvers.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Historische roman.

In de 16e eeuw sluit een man een weddenschap af om een jaar op de Bosplaat bij Terschelling door te brengen.

Het verhaal speelt precies vierhonderd jaar geleden. Volgens een bericht heeft in 1610 iemand overwinterd op de Bosplaat - toen nog een eilandje beoosten Terschelling. De auteur George Visser droomde daar zijn eigen verhaal omheen: een weddenschap in 1596 om een jaar in eenzaamheid te bivakkeren op die Bosplaat. Hij schetst eerst de karakters van de eilanders en vervolgens de eenzaamheid van de wedder op de Bosplaat - die voortijdig wordt doorbroken. Waarna de natuur onweerstaanbaar haar eigen gang gaat... Het typeert de mensen, opgegroeid in een klimaat en andere leefomstandigheden die nu eens heerlijk, dan weer verschrikkelijk zijn. Maar onder al die afwisselingen door gaat de natuur er nog overweldigend haar eigen gang. De nu eens rake, dan weer dromerige illustraties (deels in kleur) van Arne Zuidhoek versterken de sfeer van dit pure Waddenboek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.