Werken met TIFFANY - Clarien Foolen - uitg. Cantecleer, gebonden

Schrijver:
Titel: Werken met TIFFANY - Clarien Foolen - uitg. Cantecleer, gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een mooi boek over het werken met Tiffany een soort glas in lood met voorbeelden en verschillende technieken. Dit REen mooi boek over het werken met Tiffany een soort glas in lood met voorbeelden en verschillende technieken. Dit hoek behandelt alles over Tiffany-glaskunst, met veel voorbeelden om zelf te maken of ter inspiratie. De naam Tiffany wordt vooral gebruikt om de, techniek weer te geven. Het meest bekend zijn de Tiffany-Lampen kleurrijke lampen opgebouwd uit stukjes gekleurd glas. De stukjes glas worden met behulp van koperfolie en een soldeerbout aan elkaar gezet. Met deze methode kunnen niet alleen platte maar ook driedimensionale vormen gemaakt worden, die licht, transparant en toch heel sterk zijn. De techniek wordt duidelijk stap voor stap met foto's uitgelegd. Van de vele prachtige voorbeelden zijn patronen opgenomen.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

Logo VOL-DE-VENT

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Werken met TIFFANY - Clarien Foolen - uitg. Cantecleer, gebonden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.