Zanten, W.P.C. van - Technische hulpmiddelen voor groepsbesluit

Schrijver:
Titel: Technische hulpmiddelen voor groepsbesluitvorming / Group Decision Support Systems
ISBN: 9789024409747
Taal: Nederlands
Uitgever: H.Nelissen - Reeks Sociale Wetenschappen 2000,3e druk 9789024409747
Bijzonderheden: Paperback / softback 183pp. in goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Technische hulpmiddelen voor groepsbesluitvorming
Dit boek geeft een uitgebreide beschrijving van diverse technische hulpmiddelen om de kwaliteit van samenwerking en besluitvorming in groepen te verbeteren. Het is de technische uitwerking van het boek 'Groepsbesluitvorming in management en bestuur'. Na een overzicht van alle Group Decision Support Systems (GDSS) worden drie moderne hulpmiddelen uitgebreid beschreven. Groepen in organisaties kunnen zich in hun besluitvorming laten ondersteunen door nieuwe hulpmiddelen. Optimale samenwerking wordt bevorderd door moderne technische hulpmiddelen, zoals electronische vergadersystemen (EVS), en software waarmee in kaart kan worden gebracht wat de teamleden denken. Zulke middelen zijn nog relatief onbekend. Dit boek wil ieder in de gelegenheid stellen om die middelen (meer) te gaan gebruiken. Daarom wordt een menu geboden, een overzicht van wat er op de moderne technische kaart staat, en wanneer welk hulpmiddel het meest geschikt is. GDSS maakt bijvoorbeeld vergaderen mogelijk, zonder dat de deelnemers fysiek of tegelijkertijd op één plaats aanwezig zijn. Na het overzicht van de functies die GDSS in uw organisatie kan vervullen, worden drie GDSS diepgaand beschreven: GroupSystems, GraphicsCope en Stella. Dit boek is ontwikkeld met het oog op de HBO- en WO-programma's Bedrijfs-en Bestuurskunde van de open universiteit. Allereerst geschikt voor werknemers die (als manager of groepslid) meer efficiënt willen vergaderen en daarom de aanschaf van een GDSS overwegen. Het boek is tevens bruikbaar voor onderwijsinstellingen die hun studenten willen bijbrengen hoe vergaderen in de toekomst zal gaan verlopen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zanten, W.P.C. van - Technische hulpmiddelen voor groepsbesluitvorming / Group Decision Support Systems

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.