Lefaicre,Liane & Alexander Tzonis. - De oorsprong van de modern

Schrijver:
Titel: De oorsprong van de moderne architectuur. Een geschiedenis in documenten. 2e verm.druk.
ISBN: 9789061683407
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijmegen, Sun, 1990 9789061683407
Bijzonderheden: paperback met flappen 451pp. in zeer goede staat, uitgebreide versie van dit boek uit 1984( 97890616821650
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinds er architectuur is, bestaan er architectuurtheorieën. De huidige architectuur kan dan ook niet los gezien worden van het verleden. Dit boek presenteert op originele wijze de theorieën van het architectonisch ontwerpen uit een lange periode. Na een korte inleiding van de samenstellers volgt een reeks geschriften en artikelen gedateerd van de 11e tot en met de 19e eeuw. Een zo lange beschouwingsperiode komen we maar zelden tegen. De geschriften worden steeds kort ingeleid. De toelichtende tekst van de samenstellers is summier. Zo had de keuze van opgenomen artikelen beter toegelicht en gemotiveerd kunnen worden. Er is ten slotte een zeer uitgebreide literatuurlijst opgenomen. Bij elkaar is het een goed leesbaar boek, dat ook voor niet professioneel geïnteresseerden heel waardevol is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lefaicre,Liane & Alexander Tzonis. - De oorsprong van de moderne architectuur. Een geschiedenis in documenten. 2e verm.druk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.