Agatston , Arthur . [ ISBN 9789026961144 ] 3122 - Dieet . ) Het

Schrijver:
Titel: Dieet . ) Het South Beach Dieet snel en gemakkelijk kookboek . ( Bevat meer dan 200 heerlijke recepten die stuk voor stuk snel klaar zijn . )gemakkelijk zijn te bereiden en die passen in het dieet! De kleurenfotos doen je het water in de mond lopen.
ISBN: 9789026961144
Taal: Nederlands
Uitgever: M.O.M .
Bijzonderheden: genaaide paperback met flappen in zeer nette staat - 3122 - 2e dr. 2006 - 337 p. - 940 gr - 19,5X23,5 CM
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Recepten als Karnemelksewafels met jan, Notenbrownies en Kipfilet met spinazie & geitenkaas doen allerminst denken aan een dieet. Onweerstaanbare gerechten die bewijzen dat gezond eten gemakkelijker is dan ooit.


Dit kookboek begint met een vijftig bladzijden tellende inleiding. Hierin beschrijft de auteur de geschiedenis van het South Beach dieet, een alfabetische lijst van gebruikte ingredienten en tips om maaltijden snel te kunnen bereiden. Centraal staat een korte bereidingstijd (merendeels dertig minuten) en maximaal tien ingredienten. Het receptendeel omvat ontbijt, soepen, salades, hoofd-, bij- en nagerechten inclusief achttien vegetarische hoofdgerechten en drie persoonlijke succesverhalen. Bij de recepten staan aangegeven voor welke fase het geschikt is, een kort inleidend woordje en de (voor)bereidingstijd. Het doel van de opgegeven voedingswaarde is niet duidelijk. Vele gerechten verraden de Amerikaanse invloed (hamburgers bij ontbijt). De receptuur is goed beschreven waarbij enige kookkennis verwacht wordt. Niet alle gebruikte ingredienten zijn in Nederland te koop. Bevat enkele mooie, aantrekkelijke kleurenfoto's en een gecombineerd recepten- en trefwoordenregister. Geschikt voor de gebruikers van deze levenswijze mits ze op de hoogte zijn van de basisregels. Er is ook aandacht voor de hygienische aspecten. De recepten zijn merendeels voor vier personen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Agatston , Arthur . [ ISBN 9789026961144 ] 3122 - Dieet . ) Het South Beach Dieet snel en gemakkelijk kookboek . ( Bevat meer dan 200 heerlijke recepten die stuk voor stuk snel klaar zijn . )gemakkelijk zijn te bereiden en die passen in het dieet! De kleurenfotos doen je het water in de mond lopen. Agatston , Arthur . [ ISBN 9789026961144 ] 3122 - Dieet . ) Het South Beach Dieet snel en gemakkelijk kookboek . ( Bevat meer dan 200 heerlijke recepten die stuk voor stuk snel klaar zijn . )gemakkelijk zijn te bereiden en die passen in het dieet! De kleurenfotos doen je het water in de mond lopen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.