Rodenburg, M. - Audiometrie, methoden en klinische toepassingen

Schrijver:
Titel: Audiometrie, methoden en klinische toepassingen
ISBN: 9789062835942
Taal: Nederlands
Uitgever: Muiderberg, Dick Coutinho 1e druk 1983 9789062835942
Bijzonderheden: paperback 112pp zeer goed, wel potloodnaam voorin en wat potlood onderstrepeingen
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De bedoeling van de schrijver (fysicus-audioloog) is een overzicht te geven van de huidige manieren om het gehoor te meten. Besproken worden o.a. toon- en spraakaudiometrie evenals kinderaudiometrie. De tekst wordt ondersteund door een aantal (duidelijke) illustraties. Hoewel de wetenschappelijke waarde van het betoog zeker acceptabel is, is dit boekje van zeer beperkte waarde voor een algemene bibliotheek. Het is namelijk slechts geschikt voor een kleine lezerskring, zoals toekomstige keel-neus-oorartsen en akoupedistes, dit, gezien het gespecialiseerde onderwerp en het nogal technische jargon. Tenslotte is de presentatie van het materiaal wel wat povertjes: gefotocopieerd typewerk, hinderlijk veel typefouten, matig Nederlands, voor niet-fysici onvoldoende uitleg, een onvolledige index en een slordig samengestelde literatuurlijst.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rodenburg, M. - Audiometrie, methoden en klinische toepassingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.