Benoite & Flora Groult - Liefde tegen liefde

Schrijver:
Titel: Liefde tegen liefde
ISBN: 9789029516877
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiders pers
Bijzonderheden: Paperback, 311 paginas
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samen met haar zus Flora schreef Benoîte Groult (bekend van 'Zout op mijn huid') een roman over een driehoeksverhouding van twee vrouwen en een man. Marianne is gelukkig getrouwd met Jean. Juliette, Jean's jeugdliefde, is hun beider vriendin. Als de jeugdliefde toch tot een liefdesverhouding uitgroeit, proberen de drie mensen een nieuw evenwicht in hun leven te vinden. Beide vrouwen houden een dagboek bij waarin ze hierover verslag doen. Benoîte schrijft als de echtgenote, haar zus als de maîtresse. Een schitterende roman die ik graag wil aanbevelen, zeer boeiend en vooral menselijk geschreven. Op de voorplaat een turquoise achtergrond met karikaturale tekeningetjes van een man in zwart geflankeerd door twee dames. Normale druk, volle bladspiegel.
Verder lezen

MarJan uit Groningen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benoite & Flora Groult - Liefde tegen liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MarJan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MarJan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MarJan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MarJan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MarJan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.