Couperus, Louis - Antiek Toerisme - Roman uit Oud-Egypte

Schrijver:
Titel: Antiek Toerisme - Roman uit Oud-Egypte
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf - Amsterdam
Bijzonderheden: 1917, 221 pp, 2e druk, hardcover, boek kent ouderdomsvlekken, maar verkeert in zeer goede staat, met ex libris sticker
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Antiek toerisme gaat over een reis, een bezoek aan Alexandrië dat uitgebreid wordt beschreven en dan verder zuidwaarts, stroomopwaarts de Nijl op. Na de cataracten te zijn gepasseerd worden ook de huidige Soedan en Ethiopië bezocht. In Ethiopië wordt gejaagd.

De hoofdpersoon is de puissant rijke Romein Publius Sabinus Lucius. Hij reist met zijn oom Catullus, een levensgenieter en parasiet, zijn pedagoog Thrassyllus en een groot gezelschap vanuit Italië naar Egypte. Couperus kruidt zijn reisverhaal met romantiek; de ongelukkige liefde van Publius Sabinus Lucius. Lucius is op zoek naar zijn grote liefde, de weggelopen slavin Ilia. Deze is gevlucht met een matroos, maar dat durft niemand aan Lucius te vertellen.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Couperus, Louis - Antiek Toerisme - Roman uit Oud-Egypte Couperus, Louis - Antiek Toerisme - Roman uit Oud-Egypte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.