Heintges, Annemieke (hoofdred.) - Proef Zweden!

Schrijver:
Titel: Proef Zweden!
Taal: Nederlands
Uitgever: wowhow B.V. - Mierlo
Bijzonderheden: 2008, 96 pp, paperback (dik), klein vlekje op omslag, verder in nieuwstaat, IKEA boek
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontdek nu het bekende en onbekende Zweden. Dit op en top IKEA boek staat boordevol onverwachte, zinvolle en grappige weetjes over het land, de inwoners en hun tradities. Want wist je bijvoorbeeld dat Zweden meer koffie drinken dan Italianen? En dat oorspronkelijk in de winter de zalm voor gravad lax gemarineerd met een dikke laag zout, suiker en kruiden in de grond begraven werd zodat de zalm niet kon bederven? Naast alle wetenswaardigheden uiteraard ook veel lekkere recepten. In een oogopslag zie je wat je allemaal kan creëren met de originele en verrassende producten die te koop zijn in de Swedish Food Market. Van nu af aan heeft de Zweedse keuken geen geheimen meer voor jou en maak je de leukste en snelste gerechten met zalm, garnalen, gehaktballen, Zweeds brood, jams, chocolade en koekjes. Proef Zweden, veel kookplezier!
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heintges, Annemieke (hoofdred.) - Proef Zweden!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.