Brandilyn Collins - De ogen van Elisa

Schrijver:
Titel: De ogen van Elisa
ISBN: 9789029717076
Taal: Nederlands
Uitgever: Voorhoeve
Bijzonderheden: Paperback - 399 pag. goed
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het plaatsje Haverton in Californië wordt een meisje vermoord. Nog voordat het nieuws bekend wordt, krijgt Chelsea Adams in een visioen de toedracht va de moord te zien. De moordenaar, ziet ze, is de man die juist tegenover haar zit; Cavil Harrison, de aanstaande collega van haar echtgenoot Paul, met wie ze genoeglijk dineren in een restaurant.

In eerste instantie wil niemand haar geloven. Paul, die geen christen is, vindt haar visioenen maar onzin. De politie weet geen raad met haar verhaal. Pas wanneer het vermoorde meisje in een park wordt gevonden, wordt de jacht op de dader geopend. Maar hoe kan de schuld van de dader worden bewezen? En is Chelsea wel heel zeker van wat ze heeft gezien?
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenschrank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenschrank
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenschrank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenschrank vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenschrank kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.