Gast, Arbo en Hannie Stegmüller - Werken met volksschilderkuns

Schrijver:
Titel: Werken met volksschilderkunst
Taal: Nederlands
Uitgever: Helmond, Helmond
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1984, 88 blz. Met 139 kleurenfoto's en 26 tekeningen.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Handleiding voor het beschilderen van meubelstukken in traditionele siermotieven. Een boek voor schilders van volkskunst, die al gevorderd zijn. Na een korte inleiding op het voorbereiden van het hout volgen de voornaamste technieken voor wat betreft het gronden, ontwerpen, schilderen en de afwerking. Met name de schildertechnieken zoals: marmeren, nat in nat, schaduw, intarsia, craqueleren, worden uitgebreid besproken. De laatste 2 hoofdstukken bestaan uit patronen en 2 bladzijden vaktermen. Mede door de vele en uitstekende kleurenfoto's met bijschriften zijn de schrijvers erin geslaagd duidelijk te maken wat zij bedoelen. Ondanks de eenzijdige opzet (met alleen Duitse motieven) is dit werk een waardevolle aanvulling op de meeste -vaak eenvoudiger- boeken over volksschilderkunst.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.