Sederholm, Tina - Verbeter uw ruitervaardigheden

Schrijver:
Titel: Verbeter uw ruitervaardigheden
ISBN: 9789059208162
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: gebonden boek / 2008 / 151 pag. / in goede staat
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De vader van de auteur was een bekend instructeur die zijn liefde voor het vak op zijn dochter overbracht. Zij stelde het vervolgens op schrift. Het resultaat is een helder, duidelijk leesbaar boek met een iets andere insteek dan de 'orthodoxe' boeken over paardrijden. Er wordt o.a. erg veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een goede zit, een basisvoorwaarde voor goed rijden. Voor het ontwikkelen van die zit beschrijft zij een aantal oefeningen die de ruiter kan doen om zich bewuster te worden. Maar rijden met extra korte beugels en de teugels 'verkeerd' in de hand kennen we hier niet, vandaar de term 'onorthodox'. De tekst is helder en goed te begrijpen voor een groot publiek. Het geheel is voorzien van vele kleurenfoto's en enkele tekeningen, voorzien van ondersteunende tekst. Oefeningen zijn veelal puntsgewijs aangegeven. Controlepunten worden in lila kaders vermeld. Voorin het boek een inhoudsopgave, register en paarden/ruiterbiografie besluiten het geheel.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.