Philippe De Craene, Paul De Paepe, Filippe De Potter en Roland Lienard

Schrijver:
Titel: waarheid over de zaak De Coene / Memoires et Pensees
Uitgever: , oudheidkundige kring Kortrijk, 2015
Bijzonderheden: softcover, 127 pagina's met afbeeldingen in kleur. tekst in Nederlands en Frans NL + FR.
Prijs: € 27,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Wijlen Jozef De Coene stond aan het hoofd van het wereldvermaard houtverwerkingsbedrijf "De Kortrijkse Kunstwerkstede". Het vervaardigen van barakken voor de Duitse troepen en dertig schijnvliegtuigen (om de geallieerde piloten te misleiden gedurende de bombardementen) brak de Kortrijkse industrieel zuur op. Na de Tweede Wereldoorlog werd hij veroordeeld wegens economische collaboratie. In 1946, net voor de uitspraak, schreef Jozef De Coene zijn visie neer. Die tekst wordt nu voor het eerst gepubliceerd.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philippe De Craene, Paul De Paepe, Filippe De Potter en Roland Lienard - waarheid over de zaak De Coene  / Memoires et Pensees

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.