Hoogstins, Geke - Walkyre

Schrijver:
Titel: Walkyre
Taal: Nederlands
Uitgever: Art Revisited
Bijzonderheden: 2011
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gebonden met veel illustraties
95 pag.
Het boek Walkyre is in zekere zin een echo van het gelijknamige belevingstheater dat najaar 2011 in Eext door zo'n 4000 bezoekers bijgewoond werd.
Beeldend kunstenaar Geke Hoogstins is bezield door het Drentse landschap en gaf haar passie vorm in de multimediale voorstelling Walkyre echo's. De vele schilderijen, die Geke Hoogstins speciaal voor deze voorstelling gemaakt heeft, vormen de rode draad door het boek. Samen met foto's van het theaterspektakel, beschrijvingen van de schilderlocaties, poëzie van dichter Egbert Hovenkamp II en natuurlijk de sage Walkyre echo's biedt dit boek een (her)beleving van het theaterstuk. Met recht: Echo's uit het oeroude Drentse landschap.
Verder lezen

Het Waardeel uit Valthe

Logo Het Waardeel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoogstins, Geke - Walkyre

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Waardeel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Waardeel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Waardeel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Waardeel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Waardeel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.