Rose, Liz - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verle

Schrijver:
Titel: Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden
ISBN: 9789055992232
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda - paperb.
Bijzonderheden: 2007, 250pp, vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ooit tegen een Boogschutter gezegd dat je niet van avontuurlijke reizen houdt, of liet een Tweelingman je na het eerste afspraakje zitten omdat je de hele avond om zijn nek had gehangen in het bijzijn van z'n vrienden? Wie alle do's en don'ts van de astrologische karakters van de man kent, zal dit soort valkuilen moeiteloos omzeilen. Liz Rose doet op humoristische wijze een boekje open over de karakterstructuren, de beste manieren om indruk te maken, verleiding, seks, mode en wat je al nog meer moet weten over de verschillende horoscoopkarakters om je man te 'bedazzelen'.
Dit boek is ook een hulpmiddel om te voorkomen dat je onnodig tijd in de niet-bij-jou-passende-horoscoopman stopt, ook al ben je er nog zo van overtuigd dat het je wel gaat lukken. Bedazzle je man is een boek waarvan er maar weinig bestaan. Het is niet het zoveelste astrologieboek over de ideale astrologische partner. Het is een compacte leidraad voor de eigentijdse vrouw - getrouwd of ongetrouwd - en veroorzaakte in Amerika een ware hype.
Brievenbuspost
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rose, Liz - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.