Praag, Erik van - Spiritueel leiderschap

Schrijver:
Titel: Spiritueel leiderschap
ISBN: 9789014061863
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer
Bijzonderheden: 2002, 2e dr. 2e opl., 260 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

Een boek over het ontwikkelen van spiritueel leiderschap. De schrijver verstaat hieronder leiderschap dat gebaseerd is op een besef van verbinding tussen jezelf en anderen; op een visie omtrent wat je wilt creëren, samen met anderen; en op het onder ogen zien van de werkelijkheid zonder schuld of oordeel. De spiritueel leider inspireert tot ontwikkeling van talenten bij zichzelf en anderen. De schrijver maakt voor zijn beschrijving gebruik van bronnen uit de literatuur (romans) en baseert zich op het taoïsme, de joods-christelijke traditie en het boeddhisme. Hij beschrijft de tien 'geboden' die voor hem de kern vormen van spiritueel leiderschap. Het boek is voor ondernemers, managers, bestuurders, politici en verder voor iedereen die zich bewust wil worden van de invloed die hij heeft op, en ondergaat in, zijn leven of werk. De schrijver is psycholoog en andragoog. Hij is onderzoeker, docent, manager en therapeut geweest en werkt nu als organisatieadviseur en trainer in Amsterdam.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Praag, Erik  van - Spiritueel leiderschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.