an. - Expat Handboek. De Wegwijzer voor leven en werken in het

Schrijver:
Titel: Expat Handboek. De Wegwijzer voor leven en werken in het Buitenland.
ISBN: 9789068325683
Taal: Nederlands
Uitgever: Rotterdam, Expatplus Media 2002 9789068325683
Bijzonderheden: paperback met flappen 168pp, als nieuw 21 x 28 cm. Geillustreerd in kleur.
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Onder de titel 'Expat handboek' publiceert ExpatPlus Media een uitgebreide gids voor personen die langere tijd in het buitenland wonen en werken. Dus niet voor de toerist, wel voor de expatriates; de persoon, die doorgaans met zijn/haar gehele gezin naar het buitenland wordt uitgezonden door de werkgever of de avonturier die het voorlopig wel gezien heeft in Nederland. Deze gids probeert zo volledig mogelijk te zijn en behandelt belangrijke kwesties zoals: verhuizen, fiscale zaken, de school voor de kinderen, gezondheidskwesties, verzekeringen en de tweestrijd om met of zonder partner in het buitenland te gaan werken. Het werk is compleet, praktisch gericht, leest prettig en bevat vele nuttige tips, adressen, verwijzingen naar andere boeken en websites. Het boek bevat daarbij vele kleurenfoto's die het leven van expatriates in beeld brengen. Ook bevat het boek een aantal advertenties.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

an. - Expat Handboek. De Wegwijzer voor leven en werken in het Buitenland.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.