W.A.J.M. de Wildt - Handleiding Trainer Leefstijltraining 1

Schrijver:
Titel: Handleiding Trainer Leefstijltraining 1
ISBN: 978908506383
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: 2010, Cure & Care. 76 Pagina's - Ongebruikt, nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het exemplaar is ongebruikt / nieuw.

In het project Resultaten Scoren heeft de gehele verslavingszorg zich verenigd en een gezamenlijke agenda gemaakt voor de vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de sector. Om de voornemens uit de nota in de praktijk te kunnen gaan brengen, zijn drie ontwikkelcentra ingericht en een aantal ondersteunende projecten benoemd.

De drie ontwikkelcentra zijn:

Kwaliteit en Innovatie van Zorg
Preventie-innovatie
Sociaal Verslavingsbeleid

Het Ontwikkelcentrum Kwaliteit en Innovatie van Zorg richt zich op protocollering en benchmarking. Voor het eerst in de geschiedenis van de verslavingshulpverlening in Nederland worden protocollen gemaakt die bepalend zijn voor de verleende zorg. Deze protocollen komen tot stand in het kader van het beleidsvoornemen van de sector om tot een ingrijpende kwaliteitsverbetering te komen.

Vier instellingen en drie wetenschappelijke instituten hebben zich verbonden om in nauwe samenwerking de komende jaren een aantal protocollen tot stand te brengen. Dat samenwerkingsverband is het Ontwikkelcentrum Kwaliteit en Innovatie en de instellingen die daar aan deelnemen zijn Novadic (Sint Oedenrode), Parnassia (Den Haag), Brijder Stichting (Alkmaar), Jellinek (Amsterdam), Amsterdam Institute for Addiction Research (Amsterdam), Parnassia Addiction Research Centre (Den Haag) en University of Nijmegen Research Group on Addictive Behaviours (Nijmegen).

Dit eerste protocol, getiteld Leefstijltraining 1 richt zich op kortdurende interventie bij problematisch middelengebruik. Het volledige protocol bestaat uit drie delen:

Handleiding voor de trainer
Werkboek voor de trainer
Werkboek voor de cliënt

De module is nadrukkelijk gebaseerd op het gebruik van deze drie boeken.
Verder lezen

Irma's Book Store uit Leiden

particulier

Logo Irma's Book Store

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.A.J.M. de Wildt - Handleiding Trainer Leefstijltraining 1 W.A.J.M. de Wildt - Handleiding Trainer Leefstijltraining 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Irma's Book Store

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Irma's Book Store
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Irma's Book Store een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Irma's Book Store vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Irma's Book Store kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.