Klaasse, F. - Beroepsethiek voor Maatschappelijk Werk en Dienst

Schrijver:
Titel: Beroepsethiek voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
ISBN: 9789055746217
Taal: Nederlands
Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv (HB uitgevers)
Bijzonderheden: 2008, 2e druk. 192p. Paperback. Het boek is nieuw en nooit gebruikt.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek wordt de beroepscode besproken aan de hand van relevante ethische dilemma"s. Op een didactisch moderne en toegankelijke manier vraagt de auteur aandacht voor de belangrijkste beroepsethische thema"s zoals respect, autonomie, dwang, en informatievoorziening, die aan de hand van voorbeelden en cases worden toegelicht en uitgewerkt. Daarbij volgt de auteur, na een algemene inleiding, de opbouw van de code. Hij neemt recente inzichten, voorzover nog niet vewerkt in de code, al wel mee in de bespreking.De auteur appelleert aan de eigen inzichten en kritische houding van de lezer, die met behulp van dit boek wordt aangezet tot nadenken, een mening bepalen en disucssiëren over belangrijke vraagstukken van zijn beroep.

In de tweede druk zijn enkele wijzigingen aangebracht. Sinds 2006 is er een nieuw Beroepsprofiel van de maatschappelijk werker. Dit heeft in deze druk een plaats gekregen. De literatuurlijst is geactualiseerd en het trefwoordenregister is een volwaardig onderdeel geworden.
Verder lezen

Donazac uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klaasse, F. - Beroepsethiek voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Donazac

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Donazac
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Donazac een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Donazac vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Donazac kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.