Wyck, H.W.M. van der - Herinneringen aan de architect E. A. Can

Schrijver:
Titel: Herinneringen aan de architect E. A. Canneman, 1905-1987
ISBN: 9789064696480
Taal: Nederlands
Uitgever: Canaletto, Alphen aan den Rijn 1992 - In samenwerking met Stichting Nederlandse Buitenplaatsen en Historische Landschappen.
Bijzonderheden: Paperback / softback, 60pp. als nieuw , bijz. foto's 9789064696480
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In een korte beschouwing (11 pagina's tekst en 40 pagina's afbeeldingen) heeft de schrijver een beeld willen geven van de restauratie-architect E.A. Canneman. De keuze van het afbeelden van een vier pagina's tellende brief van de architect van Van der Wyck - die een persoonlijke relatie onderhielden - is nogal ongelukkig vanwege de slechte leesbaarheid. Vervolgens worden vier van Cannemans vele restauratieprojecten aangehaald, maar inhoudelijk wordt er onvoldoende op ingegaan. De beschouwing is dan ook weinig overtuigend, zeker wanneer het een 'voortreffelijk' architect, zoals de schrijver het notabene zelf uitdrukt, betreft. Het blijft bij een wel zeer globale indruk van diens leven en werk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wyck, H.W.M. van der - Herinneringen aan de architect E. A. Canneman, 1905-1987

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.