Zomeren, Koos van - Cupido's afscheid

Schrijver:
Titel: Cupido's afscheid
ISBN: 9789072722027
Taal: Nederlands
Uitgever: Februari Boekhandels
Bijzonderheden: 1989, 78 pp paperback (1 pagina zit halflos (moet even geplakt worden), verder goed) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 2,25
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Koos van Zomeren - Cupido's afscheid
(Februari Boekhandels)
ISBN 9072722 02 7
uitgave uit 1989
78 pp paperback
(1 pagina zit halflos (moet even geplakt worden), verder goed)
Staat van het boek: 7.0

Deze korte roman speelt zich af in onze tijd vnl. in Amsterdam. Haye Cupido, een journalist van 62-63 jaar, is in de VUT en zoekt wanhopig naar een verhaal. Hij interviewt verschillende mensen, maar niets lukt. Het verhaal dat hij uiteindelijk publiceert, blijkt al geschreven te zijn door Graham Greene. Deze publikatie leidt ertoe, dat zijn aan heroïne verslaafde dochter zich door een collega van Cupido laat interviewen. De auteur heeft zijn roman uitstekend opgebouwd in korte hoofdstukken, die elk een min of meer afgerond geheel vormen en langzaam maar zeker naar het tragische einde voeren (één van de betekenissen van de titel). Hoofdmotief is de tegenstelling tussen de werkelijkheid enerzijds en het verhaal, de fictie, de illusie anderzijds. Nevenmotieven zijn: VUT-problemen, racisme en drugsgebruik. De levendige, afwisselende stijl is gekruid met humor en ironie. Literair waardevol. Voor breed publiek aanbevolen. Paperback. Kleine letter. Eerder in NRC gepubliceerd.
(Biblion recensie, J.G.W. Gielen.)

Prijs €2,25
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zomeren, Koos van - Cupido's afscheid Zomeren, Koos van - Cupido's afscheid Zomeren, Koos van - Cupido's afscheid Zomeren, Koos van - Cupido's afscheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.