redactie - TEKEN kultureel tijdschrift 1988 no1

Schrijver:
Titel: TEKEN kultureel tijdschrift 1988 no1
Taal: Nederlands
Uitgever: De Stichting KEG (Kulturele Evenementen Groepen Schijndel) 1988
Bijzonderheden: paperback 38pp. in goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Stichting KEG (Kulturele Evenementen Groepen Schijndel)organiseert sinds 1980 tentoonstellingen voor beeldende kunst, toneel, kindertheater, orgelconcerten en evenementen in Schijndel. Daarnaast wordt er een cultureel tijdschrift "Teken" uitgegeven, veelal als catalogus bij de tentoonstellingen. Deze activiteiten worden gesubsidieerd door de Gemeente Schijndel en georganiseerd door een kleine enthousiaste groep vrijwilligers. In 1983 verscheen het eerste nummer "Op/Afgetekend" geheten, later kortweg "TEKEN". In de beginjaren met artikelen over kunst, foto's, proza en poëzie. Later kregen kunstenaars of schrijvers de kans het blad naar eigen idee in te vullen. "TEKEN" is steeds meer uitgegroeid tot een "collector's item". Bij grotere projecten is TEKEN een onderdeel geworden van dat project.Voorbeelden zijn: "Schijndel als verdwijnpunt",en "Kunst in de Kast". “Tempus Arti”, ‘Mijn Atelier”, “De wereld is groter dan Schijndel”, ‘Het landschap van Schijndel belicht en gedicht” “P(art)ners”. TEKEN is bij diverse eenmanstentoonstellingen als catalogus uitgegeven, vaak aangevuld met teksten en of fotomateriaal gekozen door de kunstenaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie - TEKEN kultureel tijdschrift 1988 no1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.