Blackburn, John - Een krans van rozen

Schrijver:
Titel: Een krans van rozen
Taal: Nederlands
Uitgever: De geillustreerde pers, Amsterdam
Bijzonderheden: 1970, oorspronkelijke titel: A Ring of Roses
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 1,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een negenjarige Engelse jongen Billy Fenwick verdwijnt uit een door Oost-Duitsland rijdende trein. Als hij enkele dagen later is teruggevonden, ontdekt men op zijn lichaam een krans van roosvormige vlekken, symptoom van een besmettelijke en dodelijke ziekte. Teneinde een wereldwijde epidemie te voorkomen trachten oost en west samen te achterhalen met wie de jongen in contact is geweest om zo de besmettingshaard op te sporen. Aanvankelijk heeft dit weinig succes, maar de kansen keren als de even beroemde als excentrieke bacterioloog sir Marcus Levin bij toeval een boek over Middeleeuwse folklore in handen krijgt...
Verder lezen

Bookdealer uit Schaijk

particulier
Bij aankoop van boven de 40 euro geen verzendkosten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blackburn, John - Een krans van rozen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bookdealer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bookdealer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bookdealer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bookdealer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bookdealer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.