Baas, Drs. J. - De koude oorlog Spanning en ontspanning

Schrijver:
Titel: De koude oorlog Spanning en ontspanning
ISBN: 9789024262571
Taal: Nederlands
Uitgever: J. H. Kok, Kampen z.j. 9024262577 9789024262571
Bijzonderheden: Paperback / softback 44pp. in prima staat (lichte potloodonderlijningen)
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boekje is in een serie voor het middelbaar onderwijs verschenen. Het begint met een viertal verschillende opvattingen over de Koude Oorlog die summier worden behandeld. Gekozen wordt voor de opvatting die de Koude Oorlog aan het eind van de Tweede Wereldoorlog laat beginnen. Dat is nogal traditioneel; verzuimd wordt de voorgeschiedenis voor die tijd wat meer te belichten. Vervolgens worden de ontwikkelingen van de Koude Oorlog geschetst, waarbij o.a. zowel het Marshallplan als China aandacht krijgen. Aan het slot is een uitgebreide bibliografie opgenomen, toegespitst op het geschiedenisonderwijs. Als introduktie tot dit onderwerp kan het boekje zeker goede diensten bewijzen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baas, Drs. J. - De koude oorlog   Spanning en ontspanning

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.