Vervaet, Ignace. - Duizend Heuvels

Schrijver:
Titel: Duizend Heuvels
ISBN: 9789038908878
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1999, 288pp, paperback / softback / goede staat
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De 59-jarige Ignace Vervaet fietste in het voorjaar van 1994 in z'n eentje van Rijswijk naar het Spaanse pelgrimsoord Santiago de Compostela. Met volledige kampeeruitrusting legde hij de afstand van 2553 kilometer af in 24 dagetappes. Dat de talloze heuvels onderweg (zie de titel) hem niet altijd goed afgingen mag geen verwondering wekken, want Vervaet verplaatste zich op een fiets met slechts drie versnellingen! Ondanks zijn straffe fietstempo bezocht hij onderweg vele kerken, ontmoette hij de meest uiteenlopende types en liet hij zich de plaatselijke wijntjes goed smaken. De uitvoerige historische achtergronden over de dorpjes en gebouwen onderweg zijn af en toe een beetje te veel van het goede, maar als reisverslaggever ontpopt Vervaet zich gaandeweg als een prima causeur met gevoel voor understatement en humor. Mooi verzorgde uitgave met 35 zwartwitfoto's. Zondermeer een aanwinst in de inmiddels omvangrijke reeks reisverslagen naar Santiago.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Rheezerveen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken binnen 3 dagen-een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Mocht u geen bericht ontvangen controleer dan aub ook uw spam. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.