Boom, Irma, Mathieu Lommen en Rem Koolhaas (inleiding) - Irma B

Schrijver:
Titel: Irma Boom: The Architecture of the Book & L'architecture du livre (met extra Franstalige boekje)
ISBN: 9789462260351
Taal: Engels
Uitgever: Lecturis
Bijzonderheden: Dit betreft de zeldzame uitgave met het rode Engelstalige boekje én het extra Franstalige blauwe boekje. Speciale uitgave ter gelegenheid van haar tentoonstelling 'L'architecture du livre' in het Institut Neerlandais in Parijs (18.09.2013-15.12.2013)
Prijs: € 275,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Irma Boom: The Architecture of the Book & L'architecture du livre (met extra Franstalig boekje)
Mathieu Lommen, Irma Boom en Rem Koolhaas (inleiding)
Amsterdam, 2013
Engels en Frans
800 + 71 pagina's, 41,4 x 54,5 mm, paperback in kartonnen doos (aangepaste verpakking)
ISBN 9789462260351
aangepaste herdruk/revised and updated edition (Biography in Books, Amsterdam, 2010)
beperkte oplage/limited edition

Conditie: nieuwstaat. Nog in originele plastic verpakking.

Irma Boom, winnaar van de Johannes Vermeer prijs 2014, ontwerpt boeken. Met veel succes. De New York Times noemde haar in 2010 ‘misschien wel de beste boekontwerper van deze tijd.'

Irma Boom: Biography in Books bevatte een overzicht van haar ontwerppraktijk van 1986 tot 2010. Naast boeken zijn ook huisstijlen, postzegels en affiches opgenomen. De monografie was in korte tijd uitverkocht en kreeg een legendarische status, mede door het formaat (38 x 50 mm) en de algehele boekverzorging.

Dit is een geheel herziene editie, met een nieuwe titel. Van een iets groter formaat en met meer pagina’s, en nog altijd even bijzonder en begerenswaardig. Met commentaar van Irma Boom en een statement over boeken.

Naar aanleiding van de expositie Irma Boom: l’Architecture du livre 2013–1986 in het Institut Néerlandais in Parijs, van 17 september t/m 15 december 2013 bracht Uitgeverij Lecturis in samenwerking met de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam een aanzienlijk herziene en aangevulde herdruk uit. In “Irma Boom: The Architecture of the Book” zijn naast boeken ook onder meer huisstijlen, postzegels en affiches te zien. Het bevat een nieuwe inleiding door Rem Koolhaas, die ook het letter type op de cover heeft ontworpen.
Verder lezen

Ysselstyn uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boom, Irma, Mathieu Lommen en Rem Koolhaas (inleiding) - Irma Boom: The Architecture of the Book & L'architecture du livre (met extra Franstalige boekje) Boom, Irma, Mathieu Lommen en Rem Koolhaas (inleiding) - Irma Boom: The Architecture of the Book & L'architecture du livre (met extra Franstalige boekje) Boom, Irma, Mathieu Lommen en Rem Koolhaas (inleiding) - Irma Boom: The Architecture of the Book & L'architecture du livre (met extra Franstalige boekje) Boom, Irma, Mathieu Lommen en Rem Koolhaas (inleiding) - Irma Boom: The Architecture of the Book & L'architecture du livre (met extra Franstalige boekje)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ysselstyn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ysselstyn
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ysselstyn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ysselstyn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ysselstyn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.