Lewis, Norman - Zendelingen / druk 1

Schrijver:
Titel: Zendelingen / druk 1
ISBN: 9789029528801
Uitgever: Arbeiderspers Grote ABC - paperb.
Bijzonderheden: 1989 239 blz. uitstekend exemplaar
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een autobiografisch reisboek dat de uitroeiing van de Indianen in vooral Zuid-Amerika beschrijft. Paraguay, Peru en tal van andere landen komen aan bod. Lewis beschrijft hoe de Indianenstammen lijfelijk en cultureel worden vernietigd, veelal door fundamentalistische Amerikaanse predikersorganisaties. Norman Lewis (1918) schreef onder andere 'Voices of the Old Sea' en 'Jackdaw Cake'. 'Zendelingen' is het sluitstuk van deze autobiografische reeks, maar ook meer dan dat; deze portretten van vooral de binnenlanden van Zuid-Amerika worden met zoveel flair, weemoed en felheid overgebracht op de lezer dat het geheel een bijzonder literaire allure krijgt. Vergelijkingen met groten uit de wereldliteratuur zijn daarom niet vergezocht. Het boek is een onthutsend ooggetuigenverslag van de teloorgang van de Indiaanse cultuur en van de volkerenmoord op Indianen. Vooral in deze tijd zou Zendelingen iedereen moeten kunnen aanspreken: parallel met de ondergang van de Indianen wordt de enorme milieuverloedering van de oerwouden beschreven.
Brievenbuspost
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 2.88
100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.50
DPD € 6.00
Postnl: € 6.75
Ophalen bij DHL-depôt € 6.30
DPD depôt € 5.10
Naar België pakket € 7.00
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.45

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lewis, Norman - Zendelingen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.