Morrien, Adriaan - Verzamelde gedichten

Schrijver:
Titel: Verzamelde gedichten
Uitgever: Van Oorschot
Bijzonderheden: 2000, paperback; uitstekend; tekst op binnenkant kaft en schutblad
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)

Inktswart uit Amsterdam

zakelijk
Kijkt u vooral in uw SPAM/ongewenste post, nadat u uw bestelling heeft gedaan. De ervaring leert dat ons antwoord daarin soms terechtkomt.
Wij sturen uw bestelling op de voordeligste wijze via de PostNL of koerierdienst (DPD of DHL). Indicatie van de verzendkosten: Brievenbuspost: € 4,35/ Pakketpost € 6,35 - € 7,25
Naar België sturen we met pakketpost DPD voor € 7,70. Op verzoek versturen we naar België met Homerr naar een afhaalpunt.
Bedankt voor uw bestelling.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Inktswart

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Inktswart
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Inktswart
  Kamer van Koophandel nummer: 34329820

 • Na uw bestelling ontvangen u en Inktswart een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Inktswart vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Inktswart kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.