Olivier , Suzannah . & Farrow , Joanna . [ isbn 9789059203747 ]

Schrijver:
Titel: De Sap- & Smoothiebijbel . ( Meer dan 160 gezonde en verfrissende sapjes, cocktails & smoothies met blender, mixer, sapcentrifuge of keukenmachine . ) Verse sappen en smoothies zijn zeer verleidelijk. Ze zijn snel en eenvoudig te maken met bijna -
ISBN: 9789059203747
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Genaaide paperback in als nieuwe staat - 0616 - 1e dr 2006 - 256 p - 1300 gr - 22,8x29,7 cm
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- elke denkbare combinatie van ingrediënten. Of ze nu gezond en voedzaam, romig en luxueus, of fris en sprankelend met een scheutje alcohol zijn, sappen en smoothies smaken altijd naar meer. Dit uitgebreide boek begint met een nuttig naslaggedeelte. Hierin vindt u advies over het kopen en gebruiken van apparatuur, het voorbereiden van ingrediënten, het garneren van sappen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen. Bij de recepten vindt u ruim 160 inspirerende dranken van verse sappen met rijpe vruchten en groenten tot traditionele milkshakes en spannende feestdrankjes. Trakteer uzelf op speciale gelegenheden met een dessertdrank, zoals bosbessenmeringuedrank, of begin uw feestje goed met een limoenmojito. In dit prachtig geïllustreerde boek vindt u voor elke gelegenheid de perfecte sappen en smoothies. Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd en dankzij de ruim 600 begeleidende kleurenfotos is sap maken nu eenvoudiger dan ooit tevoren.

Ter inleiding een royale dosis basisinformatie over b.v. bereidingstechnieken, middelen en hulpmiddelen, apparatuur, ingredienten (aanschaf, soorten, voedingswaarde e.d.). Op duidelijke en bondige wijze worden al deze onderwerpen uitgelegd. Het receptengedeelte bevat zowel eenvoudige als meer uitgebreide en luxueuzere elementen. Alle recepten zijn - vrij - snel te realiseren. Deze overzichtelijke en gedetailleerd beschreven receptuur zal niemand problemen opleveren, dit mede doordat in elk recept de tekst wordt aangevuld met stap-voor-stap foto's in kleur. Het assortiment aan sappen, dranken, shakes, cocktails, smoothies enz. is groot en veelzijdig naar smaak, aard en presentatie, bovendien zijn er legio toepassingsmogelijkheden t.a.v. tijdstip van de dag, het doel (snack, ontbijt, dagelijks, feestelijk) en de doelgroep (kinderen, volwassenen, zieken, gezonden). De recepten zijn bijzonder origineel en creatief van samenstelling en bereidingswijze; diverse tips zijn hierbij functioneel (uitvoering, alternatieve mogelijkheden enz.). Met register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Olivier , Suzannah . & Farrow , Joanna . [ isbn 9789059203747 ] - De Sap- & Smoothiebijbel . ( Meer dan 160 gezonde en verfrissende sapjes, cocktails & smoothies met blender, mixer, sapcentrifuge of keukenmachine . ) Verse sappen en smoothies zijn zeer verleidelijk. Ze zijn snel en eenvoudig te maken met bijna - Olivier , Suzannah . & Farrow , Joanna . [ isbn 9789059203747 ] - De Sap- & Smoothiebijbel . ( Meer dan 160 gezonde en verfrissende sapjes, cocktails & smoothies met blender, mixer, sapcentrifuge of keukenmachine . ) Verse sappen en smoothies zijn zeer verleidelijk. Ze zijn snel en eenvoudig te maken met bijna -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.