Doesburg, Jan van - Bamboe

Schrijver:
Titel: Bamboe
ISBN: 9789021523149
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, Paperback / softback, In uitstekende staat alleen klein naam stempeltje op voorblad
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bamboe is een plant die razend snel stijgt in populariteit. Logisch, want wie wil er niet van die sierlijke altijd groen blijvende planten in de tuin die zulke verrassende effecten geven. Er is onder tuinliefhebbers echter weinig bekend over bamboe, en over de goede overlevingskansen die deze exoten in ons land hebben.
In dit boek wordt ingegaan op de geschiedenis en cultuur van bamboe en op de botanische karakteristieken die deze plant heeft. Niet minder dan 42 in ons land winterharde soorten worden uitgebreid beschreven. Schitterende tekeningen en foto's maken duidelijk waarom bamboe zo verrassend is. Informatie over de aanschaf, het aanplanten, de verzorging en de toepassing in de tuin maken dit boek compleet.
Bamboe: de tuinplantenontdekking van de jaren negentig!
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doesburg, Jan van - Bamboe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.