Tsantidis , Dimitrios . [ isbn 9789045649108 ] 0716 - La Bella

Schrijver:
Titel: La Bella Macchina . ( Het geheim van de espressomachine . )Espressomachines zijn gemaakt om al uw zintuigen aangenaam te prikkelen. De geur en de smaak van een krachtige, vakkundig bereide espresso laten niemand onberoerd. En met hun prachtige...
ISBN: 9789045649108
Taal: Nederlands
Uitgever: MainPress B.V.
Bijzonderheden: Gebonden als nieuw met harde kaft - 0716 - 2e dr 2010 - 288 p - 1360 gr - 23,4x28,7 cm
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- aansprekende design en hun fraaie chromen knoppen en bedieningselementen zijn ze een ware streling voor het oog. Geen wonder dus dat de populariteit van espressomachines en espresso in een razend tempo toeneemt. Het aanbod aan traditionele en volautomatische espressomachines is haast niet meer te overzien.

In dit boek ontdekt u alles over de espressomachine: zijn fascinerende geschiedenis, de techniek, de bediening en het onderhoud. De bereiding van de authentieke caffé staat centraal. Alle essentiële aspecten in de bereiding komen aan bod: de keuze van de koffie zelf, de waterkwaliteit, de koffiemaling, de druk, Alle geheimen achter het echte kopje Italiaanse koffie worden voor u ontsluierd.

In talloze geillustreerde workshops verdiept u zich in alle bereidingsfasen: het kiezen van de juiste koffiemengeling, het malen van de bonen, het werken met damp en schuim. Vier volledige lessen 'Latte Art' leren u toveren met melkschuim. Onmisbare uitleg over het onderhoud en het gebruik van uw toestel zorgen ervoor dat u jarenlang probleemloos zult genieten van uw machine.

Dit boek is een absolute must voor elke liefhebber van de zuiderse koffiecultuur, die met hart en ziel blijft streven naar de perfecte espresso.

Uit de inhoud:

- Basisvoorwaarden voor de perfecte espresso
- Essentiële stappen bij de espressobereiding
- Instelling van espressomolen en maalgraad
- De kunst van de manuele koffiebereiding
- Het geheim van melkschuim
- Workshops "latte art": schilderen met melkschuim
- De espressomachine vroeger en nu
- De verschillende machinetypes: werking en bediening
- Espressobonen: kwaliteit en roosting
- Onderhoud van molen en machine.

Koffie 'gewoon' is niet meer genoeg, voor koffiekenners zijn bijzondere koffiemelanges steeds beter verkrijgbaar en de echte liefhebbers profileren zich met de aankoop van een dure, originele espressomachine. Voor deze doelgroep, de particuliere espressoliefhebber met technische interesse, is dit boek geschreven: hierin staat alle informatie om met de juiste kennis en apparatuur de perfecte espresso te maken. Uitleg over de bereiding, de extraheertijd, waterkwaliteit, de verschillende espressomolens, de vaardigheden van de barista enz. met uitgebreid aandacht voor diverse machinesoorten en hun mogelijkheden, soorten espressobonen, mengsels, malinggraden, het branden, de werktuigen om goed melkschuim te maken, latte art en, heel belangrijk: de reiniging en het onderhoud van de machine. Al deze informatie is overzichtelijk gerangschikt en wordt duidelijk uitgelegd, ondersteund met goede foto's (ook van het binnenwerk van machines e.d.). Tot slot de geschiedenis van de espresso, over historische machines en een overzicht van diverse espresso-specialiteiten. Met register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tsantidis , Dimitrios . [ isbn 9789045649108 ] 0716 - La Bella Macchina . ( Het geheim van de espressomachine . )Espressomachines zijn gemaakt om al uw zintuigen aangenaam te prikkelen. De geur en de smaak van een krachtige, vakkundig bereide espresso laten niemand onberoerd. En met hun prachtige... Tsantidis , Dimitrios . [ isbn 9789045649108 ] 0716 - La Bella Macchina . ( Het geheim van de espressomachine . )Espressomachines zijn gemaakt om al uw zintuigen aangenaam te prikkelen. De geur en de smaak van een krachtige, vakkundig bereide espresso laten niemand onberoerd. En met hun prachtige...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.