Susanne Middelberg,Maria Goos - Buik-Bauch-Belly ,Portretten va

Schrijver:
Titel: Buik-Bauch-Belly ,Portretten van zwangere vrouwen
ISBN: 9789079951024
Taal: Meertalig
Uitgever: Duo Duo Rotterdam
Bijzonderheden: 2009,1e druk,96 pp,gebonden met stofomslag,foto's,nieuw
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De foto’s van Susanne Middelberg gaan over de mens en zijn gevoelens. Over mens-zijn, over het leven. Ik wil geen statements maken. Maar laten zien wat mij in mensen raakt en wat ik in hen zie.
Als iemand zichzelf kan zijn, naturel is en zich niet anders voordoet dan hij is, dan is dat bijna altijd mooi. Dan tonen mensen hun openheid, kwetsbaarheid en liefde. Dat is waar het mij om gaat en wat ik wil laten zien met mijn foto’s.
Voor Buik - Bauch - Belly heb ik 35 zwangere vrouwen geportretteerd, allemaal ongeveer vier weken voordat zij uitgerekend zijn.
De serie heb ik gemaakt omdat ik geboeid ben door de heftigheid die het krijgen van een kind met zich meebrengt. Het onbeschrijflijk mooie, ontroerende van het nieuwe leven. Maar ook het bewustzijn van kwetsbaarheid en sterfelijkheid.
De vrouwen zijn ongeveer in dezelfde fase van hun zwangerschap geportretteerd. Hun lichamen zijn op dezelfde manier aangepast aan het dragen van een ongeboren kind. Op het eerste gezicht lijken zwangere buiken misschien allemaal op elkaar. Toch draagt elke vrouw haar kind op haar eigen manier. En daarin laat een vrouw veel zien van haar persoonlijkheid. Het maakt bijvoorbeeld zichtbaar in hoeverre een vrouw zich overgeeft aan wat er met haar gebeurt en in hoeverre ze daarover controle wil houden.
Ieder mens is kwetsbaar. Ik vind het mooi als mensen dat durven te tonen. Zwangere vrouwen zijn extra kwetsbaar door de aanwezigheid van het ongeboren kindje dat ze bij zich dragen. Door de zwangerschap verandert ook de uitstraling van vrouwen. Het maakt ze zachter en ‘wateriger’. Ik zie een bepaalde gelatenheid en overgave.
Zwangere vrouwen lijken zich bewuster van de onbestemdheid en onvoorspelbaarheid van het leven dat haar kindje staat te wachten. Bewuster ook van de sterfelijkheid van het kindje, maar ook van haarzelf en sterfelijkheid in het algemeen. Het lijkt daardoor alsof bij zwangere vrouwen de cirkel van het leven, geboorte en dood, samenkomt.
Naast elk portret staat een korte tekst. Daarin beschrijven de vrouwen op heel eigen manier hoe zij hun zwangerschap hebben ervaren. Door deze persoonlijke aanvulling ontstaat een interessante interactie met het portret.
Portretten van zwangere vrouwen/ Portraits von schwangeren Frauen/A series of portraits of pregnant women
Verder lezen

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Susanne Middelberg,Maria Goos - Buik-Bauch-Belly ,Portretten van zwangere vrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Snoek in Rotterdam

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Snoek in Rotterdam
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel Snoek Non-fictie
    Kamer van Koophandel nummer: 24397257
    815954256B01
    www.boekhandelsnoek.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Snoek in Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Snoek in Rotterdam vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Snoek in Rotterdam kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.