Abuli & Bernet - Torpedo 1936 doden om te leven.

Schrijver:
Titel: Torpedo 1936 doden om te leven.
ISBN: 9789034402417
Taal: Nederlands
Uitgever: Titanic/Dendros 1987 9789034402417
Bijzonderheden: hardcover geen pp-nummering strip in zw/wit
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
New York, de dertiger en veertiger jaren. Gangsters maken de dienst uit. De wereld van huurmoordenaar Luca Torelli, alias Torpedo, is keihard: doden of gedood worden. Luca is een schurk die moordt voor geld en wat de betaling aangaat: die kan ook in natura (d.w.z. door een mooie vrouw), als de rekening maar voldaan wordt. Luca is niet immoreel, maar leeft volgens eigen wetten en hij is geen lafaard of verrader; dat geeft hem ondanks alles een zekere sympathie. De toon van de verhalen is hard en cynisch, de bondige teksten zijn die van een goeie "film noir'. Bernet tekent eenvoudig, met veel zwart; zijn tekeningen, zijn net als Abuli's teksten dynamisch en 'to the point'. Deze bundel bevat zes korte verhalen vol aktie, spanning, geweld en humor. Handgeletterde kapitalen in bijschriften en balloons. Zwart-witte tekeningen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abuli & Bernet - Torpedo 1936  doden om te leven.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.