Berg, Tjalling van den - Turnen in beeld

Schrijver:
Titel: Turnen in beeld
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vrieseborch, Haarlem / Janssen & Fritsen Sport / Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Bond
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1992, 254 blz. 2e, herziene druk. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De vele vormen die het huidige turnen kent, worden in dit boek overzichtelijk weergegeven. De methodische lijn, die bij de diverse onderdelen wordt gevolgd, gaat uit van profielelementen. De profilerende vooroefeningen vormen de basis om de bewegingen binnen de diverse bewegingsgroepen aan te leren. De methodische opbouw is kort, maar overzichtelijk en voorzien van duidelijke zwart-witte tekeningen. Behalve aan de basisvormen van het turnen, wordt ook een hoofdstuk gewijd aan het leren hulpverlenen en beveiligen, demo-gym en acro-gym, wat het geheel zeer compleet maakt. Een geraadpleegde literatuurlijst is toegevoegd. Trainers van turnverenigingen kunnen dankbaar gebruik maken van de geboden methodieken en ook leerkrachten lichamelijke oefening kunnen voor de lessen op school waardevolle elementen in dit boek vinden. In deze druk is een aantal correcties op tekeningen en tekst uitgevoerd.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.