Borman, Ruud - Oude beschavingen van de lage landen. Speurtocht

Schrijver:
Titel: Oude beschavingen van de lage landen. Speurtocht naar het dagelijks leven van onze voorouders van ijstijd tot volksverhuizing
ISBN: 9789010032096
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: 1980, 215 pp., hardcover met stofomslag, Als nieuw
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Een deskundig en gedetailleerd overzicht over de geschiedenis/archeologie van de Lage Landen van 8000 v. Chr. tot de 5e eeuw na Chr. kan eigenlijk niet meer door een man geschreven worden. De samensteller heeft dan ook voor elk van de te bespreken tijdvakken een deskundige aan het woord gelaten. Een uitstekende gedachte, maar tegelijk lijdt het boek er enigszins onder: het bevat zeer geconcentreerde en gedetailleerde stof. De hoofdstukken 1 en 2 geven algemene inleiding over de geschiedenis van het oudheidkundig onderzoek, methoden van onderzoek, enz. Vervolgens de verschillende perioden per hoofdstuk. Uitgangspunt: proberen aan de hand van de vondsten een beeld op te roepen van het leven van de mensen. Bij elk hoofdstuk en aan het eind een uitgebreide bibliografie. Het register maakt het boek ook bruikbaar als referentieboek. Ruim 200 uitstekende illustraties.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Borman, Ruud - Oude beschavingen van de lage landen. Speurtocht naar het dagelijks leven van onze voorouders van ijstijd tot volksverhuizing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekmakelaar
  Kamer van Koophandel nummer: 69084912
  NL001112228B33
 • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.