Sai Baba - Leringen.

Schrijver:
Titel: Leringen.
ISBN: 9789020245578
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 1995, 4e dr., 128 pp., hardcover. NIEUWSTAAT
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

Sa! Baba is een leraar die over de gehele wereld miljoenen volgelingen heeft. Hij is in 1926 in India geïncarneerd als avatar (incarnatie van een godheid) om de mensen tot God te brengen. Hij verricht wonderbare genezingen en maakt daarbij gebruik van vibuthi of heilige as. Bovendien kan hij door directe materialisatie voorwerpen uit het niets tevoorschijn halen. Als wonderdoener is hij wereldberoemd, maar ook zijn werk als leraar van de waarheid, gerechtigheid en liefde is onder de aandacht van talloze gekomen. Zelf noemt hij zijn grootste wonder de liefde tot God die hij de mensen laat ervaren.

In Lerinqen zijn honderden gedachten en raadgevingen samengebracht. Sa! Baba draagt ze aan als munitie voor de vreedzame revolutie die hij in gang heeft gezet.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sai Baba - Leringen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.