Krupp, Carla - Alles wat je moet weten om er 10 jaar jonger, 1

Schrijver:
Titel: Alles wat je moet weten om er 10 jaar jonger, 10 pond lichter, 10 keer beter uit te zien
ISBN: 9789025429997
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2008, paperback, 222 blz. naam voorin, goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Draag jij op dit moment een te korte pony?... een leesbril aan een touwtje om je nek?... donkerrode lipstick?... valse nagels?... een bandplooi spijkerbroek? Dit zijn maar een paar details waardoor de buitenwereld je bestempelt als O.U.D.! Als je er niet als je moeder uit wilt zien, is dit boek een must voor je boekenkast (en voor die van je vriendinnen). Het is dé gids voor vrouwen die er zo lang mogelijk jong en aantrekkelijk willen uitzien... en we hebben het hier niet over facelifts. alsjeblieft niet! Dit boek biedt een plan van aanpak als al je nieuwe collega's in de categorie 'jonge meisjes' gaan vallen. Maar jij laat je niet uit het speelveld slaan. Je bent nog lang niet afgeschreven - if ever! - en je 'onderhoud' hoeft echt geen uren per dag in beslag te nemen. Charla Krupp laat ons delen in de geheimen die elke mode & beauty-journalist kent, maar nooit vertelt. Alsof een chef-kok zijn beste recept aan je geeft: wat is te jong, te oud, of juist helemaal goed; de voor de hand liggende zaken die je dateren; wanneer je wel, of juist niet, je portemonnee moet trekken; 10 dingen om in 10 minuten 10 jaar jonger te lijken; aanbevolen aankopen (een lipstick die écht houdt... een crème die écht je wallen maskeert).
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Brievenbuspost wordt verzonden met postnl, binnenlandse pakketpost met DHL, maar anders mogelijk op aanvraag.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krupp, Carla - Alles wat je moet weten om er  10 jaar jonger, 10 pond lichter, 10 keer beter uit te zien

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.