Jong, Steven de, Heuvel, Dick van den - Leve Boerenliefde / wat

Schrijver:
Titel: Leve Boerenliefde / wat de boer niet kent date ie niet
ISBN: 9789033003912
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Noordboek
Bijzonderheden: 2013, 144pp, Paperback / softback. Splinternieuw!
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Boer Jelte Heeg heeft het niet gemakkelijk, zowel privé als zakelijk. Hij worstelt met de veel te vroege dood van zijn Hielkje en staat alleen voor de opvoeding van zijn kinderen Mieke en lee. En gemeente en provincie zitten hem geregeld dwars met regelgeving als het gaat om zijn bedrijfsvoering.
Vlakbij Jeltes boerderij worden opnames gemaakt voor het populaire televisieprogramma Leve Boerenliefde, waarin vrijgezelle boeren gekoppeld worden aan dames die wel in zijn voor een liefdesavontuur op het platteland. Door een opeenhoping van allerlei misverstanden en onder druk van producent Kenneth van Schaik (alles voor de kijkcijfers) wordt Jelte deelnemer aan het tv-programma.
Valt Jelte voor de charmes van een van de kandidates? Of is het toch iemand anders die zich in zijn warme belangstelling verheugen mag? Hoe staan zijn kinderen tegenover een eventuele niuewe liefde van hun vader?
Genoeg ingrediénten voor een bijzonder liefdesverhaal, waar "plastic meets puur". WAT DE BOER NIET KENT DAT DATE HIJ NIET: Leve Boerenliefde!
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jong, Steven de, Heuvel, Dick van den - Leve Boerenliefde / wat de boer niet kent date ie niet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.