R. Goossens - De Chocoladecodex

Schrijver:
Titel: De Chocoladecodex
ISBN: 9789058264749
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds/Leuven 1e druk 2007 9789058264749
Bijzonderheden: Geb. hardcover 367pp. als nieuw, goud op snee, fantastisch geillustreerd
Prijs: € 14,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Antwerpse chocolaterie Goossens verscheen dit naslagwerk waarin informatie over de cultuur van chocolade met de geschiedenis van het gebruik, de kweek, classificatie van cacaobonen en het ingewikkelde productieproces, diverse soorten chocolade en hun samenstelling, toepassingen, eigenschappen enz. In het tweede deel over het product chocolade wordt diep ingegaan op de samenstelling, cacaoboter, chocoladefantasie, carob als vervanger, cacaopoeder, toevoegingen als smaakmakers, suiker, melk, de productie van koshere chocola, info over Fair Trade, biologische chocola enz. De technologie van de chocolade behandelt de de verwerking met aandacht voor o.a. smaak, kwaliteitsbepaling, diverse verwerkingstechnieken, bewaarmethoden enz. Vooral het tweede en derde deel zijn echt gericht op de professionele chocolatier en patissier. Dat geldt ook voor de opgenomen recepten. De tekst wordt verduidelijkt door vele tabellen en is prachtig geillustreerd met foto's en reproducties. Voorin een inhoudsopgave, geen register. Zeer verzorgde uitgave met goud op snee.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Goossens - De Chocoladecodex

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.