Bedaux, J.B.. - Annus Quadriga Mundi. Opstellen over middeleeuw

Schrijver:
Titel: Annus Quadriga Mundi. Opstellen over middeleeuwse kunst.
ISBN: 9789060116609
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers 1e druk 1989 9789060116609
Bijzonderheden: Paperback / softback 202pp. in goede staat, met afbeeldingen
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De titel van deze bundel (Het jaar, het vierspan van de wereld) is een toespeling op het proefschrift 'Divina Quaternitas' (de Goddelijke vierdeling) van de kunsthistorica Ank Esmijer. Zij was laatstelijk als hoogleraar Beeldende Kunst aan de V.U. in Amsterdam verbonden. Het boek bevat elf artikelen van zeer diverse aard over middeleeuwse kunst, drie Engelse en acht Nederlandse (met Engelse samenvatting). Bijdragen over bekende onderwerpen als de Utrechtse domtoren en de 'Goudse glazen' vinden hun plaats naast minder bekende thema's als middeleeuwse sexuele amuletten, Karel de Grote-souvenirs uit Aken en Annus, de gepersonifieerde voorstelling van het jaar. Alle artikelen zijn geannoteerd en voorzien van zeer functionele zwart-wit illustraties. De Stichting Clavis heeft zich ten doel gesteld om wetenschappelijke publikaties over middeleeuwse kunst te propageren. Deze mooi uitgegeven bundel beantwoordt zeker aan die doelstelling.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bedaux, J.B.. - Annus Quadriga Mundi. Opstellen over middeleeuwse kunst.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.