Couwenbergh J. , Haenen, H. - De regels en het spel - gesprekke

Schrijver:
Titel: De regels en het spel - gesprekken met Morris Tabaksblat
ISBN: 9789047000075
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact 1e druk 2007 9789047000075
Bijzonderheden: Gebonden hardcover met omslag 205pp. zeer goed
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De timing van de uitgever (BusinessContact) is bijna perfect. De vragen over corporate governance, de rol van aandeelhouders en de relatie organisatie / umwelt zijn aan de orde van de dag. Morris Tabaksblat zal vooral bekend zijn als voorzitter van de code Tabaksblat. Minder als de directeur en commissaris van o.a. Unilever, TNT en Reed Elsevier. Hij is een veelgevraagd adviseur en verbonden aan veel maatschappelijke instellingen en onderwijsinstellingen. In De regels en het spel Gesprekken met Morris Tabaksblat van Pieter Couwenbergh en Hein Haenen komt een zeer ervaren, deskundig en bescheiden manager aan het woord. Vooral puttend uit zijn 35 jarige ervaringen bij Unilever komen onderwerpen als talent, cultuur, management en leiderschap aan de orde. Maar ook aandeelhouders, rituelen en tradities. Tabaksblat is een prettig en scherp spreker (beluister ook zijn interview bij Pauw&witteman nav dit boek). Een leerzaam en lekker leesbaar boek. Goede interviewers dus ook. Nog een tip voor de CEO’s: “Nu zijn we met een schok wakker geworden. Het is duidelijk geworden dat je als onderneming bij de les moet blijven. Je kunt niet passief zitten wachten: je zult naar je aandeelhouder toe moeten. Die wacht namelijk niet meer geduldig af.”
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Couwenbergh J. , Haenen, H. - De regels en het spel - gesprekken met Morris Tabaksblat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.