Twijnstra, A./ Keuning D. - Organisatie-advieswerk; de praktijk

Schrijver:
Titel: Organisatie-advieswerk; de praktijk van het organisatie-advieswerk bezien vanuit opdrachtgever, cliënt & adviseur
ISBN: 9789020727043
Taal: Nederlands
Uitgever: Houten Stenfert Kroese. 1995 9789020727043
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover 324pp. in keurige staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek proberen de auteurs, beiden zelf organisatie-adviseur (geweest), met name degenen die bevoegd zijn tot het inhuren van een externe consultant een handreiking te doen. In vier delen zetten ze de belangrijkste zaken op een rijtje. Na een inleidend deel over het waarom van extern advieswerk, komt in deel twee het adviesproces in stappen naar voren. Achtereenvolgens aandacht voor de voorbereiding, diagnose, advies, implementatie en nazorg. Deel drie beschrijft aard en inhoud van adviesgebieden algemeen en functioneel management alsmede enige bijzondere adviesterreinen. Deel vier gaat in op de verhouding opdrachtgever/consultant waarbij met name beroepsmogelijkheden en aansprakel³kheid aan de orde komen. In deel vijf (appendix) nog enige eigen publikaties van de auteur. Hoewel zeker geen lofzang op het organisatie-adviesberoep, ontbreekt - mede door de wat vlakke schrijfstijl - de kritische noot die veelal veroorzaakt wordt door de verwachtingskloof tussen opdrachtgever en uitvoerder. Bevat literatuuoverzicht en onderwerpindex.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Twijnstra, A./ Keuning D. - Organisatie-advieswerk; de praktijk van het organisatie-advieswerk bezien vanuit opdrachtgever, cliënt & adviseur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.