Het Christelijke Oosten. - Het Christelijke Oosten, jaargang 47

Schrijver:
Titel: Het Christelijke Oosten, jaargang 47, Nr. 1-2
Uitgever:
Bijzonderheden: 1995 Tijdschrift van het Instituut voor Oosters Christendom, jaargang 47, Nr. 1-2, pp. 1-178. Softcover, 8vo, gebrocheerd. Goed. *Inhoud: Spreken over God bij Efrem de Syriër; 200 jaar orthodoxie in Alaska; Einige historiosphische Visionen in der rus
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: literatur; Christelijke themata in de moderne Arabische literatuur; Kronieken van Oekraïne, Roemenië, Jeruzalem, Noord-Irak, Libanon. Benelux.

Ardjoeno Books uit Leiden

Logo Ardjoeno Books

N.B.: Onze online catalogi en verkoopvoorwaarden vindt u op onze website: www.ardjoenobooks.nl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ardjoeno Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ardjoeno Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ardjoeno Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ardjoeno Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ardjoeno Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.