Mosmuller, Mieke - 2014-2015

Schrijver:
Titel: 2014-2015
ISBN: 9789075240474
Taal: Nederlands
Uitgever: Occident uitgeverij
Bijzonderheden: 2015 128pp Paperback / softback
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 1,75 (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

Van verschillende kanten is mij het laatste half jaar gevraagd ommet een  blog  te  beginnen. Tot nog toe schrijf ik alleen boeken,bij uitzondering een tijdschriftartikel, houd voordrachten en geefworkshops in meerdere Europese landen. De oproep om deel tenemen aan de uitwisseling in de social media heb ik een tijd terzijdegeschoven. Maar geleidelijk aan raak je dan toch aan het ideegewend en zie je er zelfs iets positiefs in.Mijn filosofische reflecties zullen vooral berusten op een voortdurendtrachten om te keren, om te stulpen, van het gewone alledaagseredeneren. Omdat je als mens in onze tijd je uiteraard aanpast aande denkstructuren van de cultuur waarin je opgroeit, zit je op eengegeven moment zo vast in die structuren als je ook in je lichaamkomt vast te zitten naarmate je ouder wordt, wanneer je niet iets aanbehoud van beweeglijkheid doet.Vanuit dit ideaal, het omkeren van de denkstructuren, het omstulpenvan de denkstructuren, begin ik met schrijven van korte stukjesvoor een blog en ik kies daarvoor de vastgeroeste structuur van deevolutietheorie als eerste vraag.

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,95 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mosmuller, Mieke - 2014-2015

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.