Kiros , Tessa . [ isbn 9789089892843 ] - Mezze & Moussake . ( D

Schrijver:
Titel: Mezze & Moussake . ( De smaak van Griekenland . ) De mediterrane magie van Tessa Kiros. Na het succesvolle Ciao Bella heeft Tessa Kiros dit keer Griekenland als uitgangspunt voor haar nieuwste boek gekozen. Zoals we van Tessa gewend zijn levert dat -
ISBN: 9789089892843
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 1016 - 1e dr 2010 - 336 p - 1500 gr - 22,3x23,8 cm - 4 cm dik
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- een schat aan de meest heerlijke gerechten op, aangevuld met prachtige sfeerbeelden en verhalen. Verschillende mezze zoals dolmades en tzatziki, souvlaki, kebab, pitabrood en baklava: alle Griekse klassiekers zijn aanwezig. Het boek is prachtig vormgegeven en heeft een rijke, luxe uitstraling. Voor iedereen die houdt van de mediterrane keuken.

De auteur, die Grieks-Cypriotische roots heeft, neemt de lezer mee op een culinaire reis door Griekenland. Ze doet dit niet door interessante en mooie plekjes aan te wijzen en er op deze manier gerechten aan te verbinden, maar duikt in de rijke traditie van familierecepten en de historie van streekgerechten met hun soms afwijkende en bijzondere ingredienten. Voor elk gerecht neemt ze de tijd om te vertellen hoe de bereidingswijze is, waarom en wanneer het gegeten wordt en ook vertelt ze eventuele interessante wetenswaardigheden. De foto's nemen hier een belangrijke plaats in en geven een mooi en sfeervol beeld van het gewone leven in dit land. Voorin een uitleg van het Griekse alfabet en een verklarende woordenlijst van veel voorkomende termen. Een klein minpuntje: de turquoise, cursieve belettering in twee kolommen is vermoeiend om te lezen. Voor liefhebbers van deze heerlijke keuken niettemin een uitgave die zeer de moeite waard is. Bevat een register op hoofdingredient.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kiros , Tessa . [ isbn 9789089892843 ] - Mezze & Moussake . ( De smaak van Griekenland . ) De mediterrane magie van Tessa Kiros. Na het succesvolle Ciao Bella heeft Tessa Kiros dit keer Griekenland als uitgangspunt voor haar nieuwste boek gekozen. Zoals we van Tessa gewend zijn levert dat - Kiros , Tessa . [ isbn 9789089892843 ] - Mezze & Moussake . ( De smaak van Griekenland . ) De mediterrane magie van Tessa Kiros. Na het succesvolle Ciao Bella heeft Tessa Kiros dit keer Griekenland als uitgangspunt voor haar nieuwste boek gekozen. Zoals we van Tessa gewend zijn levert dat -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.