Veranderen Als Status-Quo

Schrijver:
Titel: Veranderen Als Status-Quo
ISBN: 9789014072074
Taal: Nederlands
Uitgever: Samson Deventer 1e druk 2000 9789014072074
Bijzonderheden: gebonden hardcover in linnen met omslag 96pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek is een jubileumuitgave van adviesbureau HCG. De zes auteurs, werkzaam bij HGC, nemen elk een eigen hoofdstuk voor hun rekening. Het eerste hoofdstuk behandelt de rode draad van het boek: organisaties zullen continu moeten blijven veranderen. Het volgende hoofdstuk zoemt in op de vraag hoe men bij veranderingsprocessen chaos en weerstand de baas moet blijven. Daarna volgt een stuk over het stellen van de juiste doelen en bedrijfsstrategieen. Het vierde hoofdstuk heeft als centrale vraag hoe managers kunnen focussen op strategisch leren in de organisatie, gevolgd door een nadere beschouwing van mogelijke managementinstrumenten bij veranderingen. Het laatste hoofdstuk gaat in op de vraag hoe management kan sturen en tegelijkertijd de kennis van de werkvloer al doende mobiliseren en in het veranderingsproces meenemen. Het boek komt prettig pretentieloos over, met name doordat de auteurs geheel los van elkaar hun ervaringen poneren. Toch is het een inhoudelijk interessant boek met veel praktijkvoorbeelden en diverse modellen en schema's, bruikbaar voor managers en organisatieadviseurs.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Veranderen Als Status-Quo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.